ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΑΛΟΗ ΚΑΙ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Το υαλουρονικό οξύ στο δέρμα λειτουργεί σε συνδυασμό με το κολλαγόνο και την ελαστίνη για τη δημιουργία πιο ελαστικής επιδερμίδας που σημαίνει  λιγότερες ρυτίδες, υγιέστερο και καλύτερης εμφάνισης δέρμα. Επίσης, λόγω της υδρόφιλης ιδιότητάς του να συγκρατεί είκοσι φορές τον όγκο του σε νερό είναι το απόλυτο ενυδατικό στοιχείο για την επιδερμίδα.
 Η αλόη, το άλλο βασικό συστατικό της κρέμας, είναι γνωστή και ευρέως διαδεδομένη  για τις αναπλαστικές της ιδιότητες. Η δράση της αλόης επιταχύνει την δημιουργία νέων κυττάρων με αποτέλεσμα την ανάπλαση του δέρματος.
Το ροδόνερο καταπραΰνει τα σημάδια της κούρασης, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, αναζωογονεί και τονώνει την επιδερμίδα.
Τα τελευταία χρόνια μελετήθηκε το λάδι από κουκούτσια  δαμάσκηνου και βρέθηκε ότι εκτός από το ότι είναι ένα πραγματικό θαύμα οσφρητικά, είναι  επίσης και πολύ ωφέλιμο για την περιποίηση του δέρματος. Η υψηλή περιεκτικότητα του σε βιταμίνη Ε του δίνει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που προστατεύουν το δέρμα από τη γήρανση.
[ ... ]